Mimi - Kærligt talt

Mimis brevkasse: Overvældet af gaver

4. september 2019 af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia
Kvinden, der skriver til Mimi Jakobsen, synes, at det er ærgerligt, at hun sjældent som gæst til bryllupper eller fødselsdage ikke får gaverne at se. Kvinden ønsker et råd til, hvordan sønnen, der snart skal giftes, kan gribe det med gaverne an. Læs her, hvad Mimi foreslår.
Mimis brevkasse: Overvældet af gaver

Kære Mimi

Vi har en diskussion i familien, som vi gerne vil høre din mening om. For en måned siden var vi til et stort bryllup hos min niece. Efter middagen begyndte parret at pakke gaver ud, men de nåede ikke engang halvvejs, før det var tid til brudevals. Bagefter var det et værre rod, og et par af kortene var blevet væk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For nylig har vi været til barnedåb med brunch og 60 gæster. Her lå et bjerg af gaver, som ingen havde tid til at pakke ud. Jeg synes, det er kedeligt, at man som gæst ikke får gaverne at se, men jeg kan også godt forstå, at brudeparret eller forældrene ikke har lyst til at bruge så meget tid på gaverne på den store dag.

Om et halvt år skal min søn giftes, og vi kunne godt tænke os at få løst problemet. Jeg ved, at man i “fine kredse” for år tilbage fik sendt gaverne før festen. På den måde kunne brudeparret hygge sig med at pakke ud, og gaverne kunne blive arrangeret pænt til festen, så alle gæster så dem.

Min søn synes, at det er meget at gøre ud af det, og han foreslår, at et par unge piger bliver sat til at pakke ud under selve festen. Men så siger min svigerdatter, at hun gerne selv vil være med til at pakke ud. Har du et forslag til, hvordan det problem kan løses?

Mvh. Sviger

Læs også: Mimis brevkasse: Svigermor dominerer

Hej Sviger

Jeg synes, du selv giver svaret. Jeg har også været til fester, hvor gaverne ikke blev pakket ud, og til andre, hvor det tog hele aftenen. Idéen med at sende gaverne først og lade brudeparret pakke ud i god ro og orden inden festen er genial. Brudeparret får tid til at glæde sig, gæsterne får tid til at besigtige “høsten”, og der bliver tid til at få sagt tak.

Jeg husker tilbage på en filmklassiker, der hedder “Natten før Brylluppet”, eller “High Society”, hvor det godt nok er vild overklasse, der beskrives. Men metoden duer efter min mening også under mere almindelige forhold.

Kærligt talt Mimi

Læs også: Mimis brevkasse: Den hellige familiemiddag

Sponsoreret indhold