Mimi - Kærligt talt

Mimis brevkasse: Svigermor dominerer

13. august 2019 af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia
Manden, der skriver til Mimi Jakobsen, er frustreret over, at svigermor bestemmer på vegne af hans partner. Hans partner har dog svært ved at sige fra over for sin egen mor. Læs her, hvad Mimi råder manden til.
Mimis brevkasse: Svigermor dominerer

Hej Mimi

Jeg er mand og bor sammen med min partner. Problemet er, at hendes mor dominerer hende rigtig meget, og det påvirker også mig.

Min svigermor bestemmer meget på vegne af min partner – om hun skal abonnere på en bestemt avis, hvilket tøj hun skal købe, hvad vi skal have at spise til aftensmad og så videre.

Det har været sådan i mange år, og det har altid generet mig. Jeg har prøvet at snakke med hende om det, men hun har svært ved at sige fra over for sin mor. Hvad kan vi gøre?

Mvh. HE

Læs også: Mimis brevkasse: Svigermor synes min søn er for tyk

Kære ven

Du skriver ikke, hvor gamle I er, men eftersom det har stået på i flere år, er I nok ikke lige flyttet hjemmefra. Og jeg vil under alle omstændigheder mene, at svigermor skal holde mund. Hun må anerkende, at hendes datter har sit eget liv.

Jeg har personligt verdens dejligste svigerdatter. Jeg er ikke enig I alt, hvad hun beslutter, men jeg prøver på en sød måde at fortælle, at jeg gør det anderledes hjemme hos mig. Samtidig er jeg meget påpasselig med ikke at blande mig, for de unge skal nok bede om råd, når de ønsker det.

Men altså: Tal med din søde partner igen. Spørg, hvad hun selv gerne vil have af tøj og aftensmad og støt hende i at vælge selv. Bagefter må I sammen gøre svigermor klart, at hun bestemmer alt – hjemme hos sig selv!

Kærlig hilsen Mimi

Læs også: Mimis brevkasse: Han er svigermors mareridt

Sponsoreret indhold