Mimi - Kærligt talt

Mimis brevkasse: Ung og gravid

2. oktober 2019 af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia
En læser er mor til en 16-.årig dreng, der har meldt ud, at hans 15-årige kæreste er gravid. De unge vil have en abort, men læseren er i tvivl om, det er det rigtige. Læs her, hvad Mimi Jakobsen mener om den sag.
Mimis brevkasse: Ung og gravid

Kære Mimi

Vi har to børn – en dreng på 16 og en pige på 13 år. Forleden kom min søn hjem og fortalte os, at hans kæreste på 15 år er blevet gravid. Hun tager p-piller, men de har åbenbart ikke virket, eller også har hun glemt at tage dem.

De to unge er blevet enige om, at hun skal have en abort.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vi synes godt om pigen, og vores søn er meget moden af sin alder og tager også det fulde ansvar i denne her situation. Lige nu er det kun os, der ved det, men jeg håber, pigen vil snakke med sine forældre om det. Selv om de har tacklet situationen flot, synes jeg stadig, det er svært, og jeg ved ikke helt, hvad jeg skal gøre.

Lone, Randers

Læs også: Sex- og samlivsbrevkassen: Teenager og gravid

Kære Lone

Du skal med det samme gribe ind. Uanset, at din søn er moden af sin alder, er han et barn, og det samme er hans kæreste. Selvfølgelig må I som forældre tage en god snak med pigens forældre. I har et fælles ansvar og skal sørge for, at de to unge kommer godt igennem dette forløb.

Så “svesken på disken” – her må der tales godt og grundigt ud, og så må I stå sammen om at bakke jeres børn op. Det er jo ikke en helt ukompliceret situation for dem.

Kærligt talt Mimi

Læs også: Mimis brevkasse: Svigermor synes, min søn er for tyk

Sponsoreret indhold