Mimi - Kærligt talt

Mimis brevkasse: Vi må ikke se vores svigerdatter

3. april 2019 Af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia.
Et ægtepars søn har givet udtryk for, at han ikke længere synes, de skal blive ved med at se hans ekskone. Men er det ham, der skal bestemme det? Læs Mimi Jakobsens svar her.

Kære Mimi

Vores søn har pludselig valgt at lade sig skille fra sin kone, som han har tre små børn med. Det er vi kede af, da hun altid har været som en datter for os. Hun er også helt knust over beslutningen, og hun kommer tit på besøg og sidder og græder hos os. Vi undgår så vidt muligt at tage parti, og vi vil stadig gerne se både hende og vores børnebørn. Desværre har vores søn givet udtryk for, at han synes, vi ser hende for meget. Hvad skal vi gøre?

Mange hilsener Else og Henning

Se også: Mimis brevkasse: En gave til faster

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kære I to

I skal blive ved med at se jeres svigerdatter og børnebørn. Jeg har forstået, at de bor mest hos deres mor, og det er helt naturligt, at I ikke giver afkald på det.

Jeres søn har valgt at blive skilt, men det har I ikke, og det synes jeg, I må forklare ham. Ikke mindst for børnebørnenes skyld. De er sikkert også kede af skilsmissen, og det er vigtigt, at de kan beholde deres farmor og farfar som et fast holdepunkt.

Kærligt talt Mimi

Læs også: Mimis brevkasse: Mor kan ikke erstattes

Sponsoreret indhold