Mimi - Kærligt talt

Mimis råd til usikker bonusmor: Vær dig selv

12. februar 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Tina har mødt manden i sit liv, og nu skal hun snart møde hans to teenagebørn. Det bekymrer hende, for tænk nu hvis de ikke kan lide hende. Mimi råder Tina til at tage det roligt ...

Kære Mimi
For et år siden mødte jeg en dejlig mand, og jeg er så forelsket. Jeg har haft ret høje krav til en mand, men ham her ”the one”, tror jeg. Et af mine krav var, at han ikke måtte have børn. Men det har jeg droppet, for min kæreste har to børn, og det betyder ikke noget for mig længere. Hans børn er 14 og 17 år, og han holder meget af dem og taler altid engageret og kærligt om dem. Jeg vil gerne have børn, og selv om han har to i forvejen, er han med på, at vi får nogle sammen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nysgerrig - og nervøs

Men nu er jeg kommet i tvivl om, hvordan jeg skal tackle hans børn, når jeg skal møde dem. De ved godt, vi er kærester, og han har fortalt, at de er nysgerrige efter at møde mig. Jeg vil selvfølgelig også gerne møde dem, men jeg er også nervøs. Tænk nu, hvis de ikke kan lide mig eller omvendt? Det ville være så forfærdeligt.

Hilsen Tina

LÆS OGSÅ: En læser fortæller: Mit liv som bonusmor

Gå forsigtigt frem

Kære Tina
Du skal simpelthen hoppe ud I det. Hvorfor skulle de ikke kunne lide dig? Du skal først og fremmest være dig selv – vær venlig og sød og forsøg ikke på at ”tackle” noget! Tag et lille skridt ad gangen og lad være med at mase på for at blive venner med dem. Vær interesseret i dem og spørg til det, der optager dem. Men du skal først og fremmest slappe af og give dem tid. Jeg er også sikker på, at din kæreste også vil hjælpe dig.

Kærligt talt Mimi

Sponsoreret indhold