Mimi - Kærligt talt

Sofaen står i vejen for kærligheden

29. august Af Mimi Jakobsen
Foto: Shutterstock
GH skal flytte sammen med sin kæreste, og de glæder sig begge. Der er blot et problem: Han nægter at skille sig af med sit gamle sofaarrangement, som GH absolut ikke er begejstret for. Kunne du lade en grim sofa komme i vejen for kærligheden?
En ung kvinde sidder og ser sur ud foran sin lige så sure kæreste, der sidder i en sofa.

Hej Mimi

Jeg skal flytte sammen med min kæreste, som jeg har kendt i lidt over et år, og jeg glæder mig meget til at få en hverdag sammen med ham. Jeg flytter ind i hans lejlighed, for der er god plads, og den er billig.

Min kæreste vil gerne have, at jeg skal føle mig velkommen, og han er begyndt at male og sætte lejligheden i bedre stand. Der er dog et punkt, hvor han ikke vil give sig; hans sofaarrangement. Det består af en hjørnesofa, sofabord og lænestol, og han siger, at han vil skille sig af med alt andet i lejligheden på nær de møbler.

Jeg synes, møblerne er utrolig grimme. Jeg ved også, at han har haft dem i mange år, og jeg må indrømme, at jeg heller ikke gider at tænke på, hvor mange kvinder før mig, der har været omkring de møbler. Min egen sofa er ikke særlig pæn, så jeg har spurgt, om vi ikke skal købe en ny sammen. Men han nægter. Hvad gør jeg?

- Kærlig hilsen GH

Kære GH

Jeg synes, du skal blæse højt og flot på sofaarrangementets forhistorie. Nu er det dig, din kæreste har valgt, og det lyder, som om han gør sig stor umage, for at du skal føle dig velkommen. Han har ret til nedlægge et enkelt veto, når I samler jeres fælles hjem, og måske kan du pynte lidt på møblementet med en lækker plaid og nogle fede puder.

Men helt ærligt: Du skal være lidt mere storsindet. I står foran en ny og dejlig dagligdag sammen, og med tiden bliver møblerne vel så slidte, at I kan finde nogle nye?

Held og lykke med kærligheden og blæs på møblementet.

- Kærligt talt Mimi

Mimi Jakobsen

Skriv til Mimi

Hver uge svarer Mimi Jakobsen skarpsindigt og med et glimt i øjet på stort og småt.

Hvis du har et spørgsmål til Mimi Jakobsen, kan du skrive til hende på e-mail: [email protected].

Sponsoreret indhold