Mimi - Kærligt talt

Vi forstår ikke vores venindes valg

10. marts 2021 Af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia.
En gruppe veninder har kendt hinanden i mange år og fulgtes i tykt og tyndt. Nu er den ene af dem faldet for en mand, som de andre ikke kan lide. De overvejer at melde fra til brylluppet. Mimi giver dem klar besked ...
veninder

Hej Mimi

Vi er en gruppe veninder i midten af 30’erne, der har kendt hinanden siden folkeskolen. Vi har haft det sjovt og har oplevet meget i fællesskab, og vores sammenhold er vigtigt for os alle.

Nu er det sådan, at den ene af i gruppen er ved at begå en stor fejltagelse, og vi ved ikke, hvordan vi skal få det sagt – eller om vi overhovedet skal gøre det. Hun har mødt en mand, som hun skal giftes med til efteråret. Desværre er han en underlig snegl, og vi synes ikke, de passer sammen. Der er ingen af os, der kan lide ham, og i begyndelsen håbede vi, at forelskelsen gik over.

Men nu skal de giftes, og vi kan simpelthen ikke forstå det. Jeg har prøvet at nævne lidt forsigtigt for hende, hvad vi mener om ham, men så bliver hun sur. Skal vi tage med til brylluppet og lade som ingenting, når nu vi ikke bryder os om ham?

- Hilsen Veninderne

Kære Veninder

Ja, det da ved Gud, I skal!

Jeg synes, det lyder som noget venindesnak, der ikke hører hjemme i en kreds af voksne kvinder, der har kendt hinanden længe.

Der er noget ved den mand, som jeres veninde er faldet for. Det kan I andre tilsyneladende ikke se, men så må I glæde jer over, at det ikke er jer, der skal giftes med ham. Jeres veninde er ikke mindreårig, og hun bestemmer selv over sit liv.

Jeg synes, I skal tage jer sammen og bakke hende op. Hendes glæde skal I ikke ødelægge.

Man kan selvfølgelig ikke udelukke, at I får ret med tiden. Men så bliver de skilt igen, og det er jo ikke en verdenssensation nu om dage. Men den tid den sorg.

I skal i gang med at købe gaver og finde det fine tøj frem …

- Kærligt talt Mimi

Mimi Jakobsen

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold