Mimi - Kærligt talt

Vi har en hemmelighed

3. marts 2021 Af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia.
"Den hemmelighedsfulde" var gravid med en anden, da hun mødte sin nuværende mand. Det er snart 60 år siden, og hun har aldrig fået fortalt sin ældste søn, at han ikke har samme far som sine søskende, og nu frygter hun og hendes mand sønnens reaktion, hvis de afslører det. Måske er det bedre at bevare hemmeligheden? Læs Mimis råd her ...
Ældre ægtepar

Kære Mimi

Jeg er en kvinde på 78 år, som har været sammen med min mand i snart 60 år. Vi har tre børn, som alle er voksne.

Mit dilemma er, at min mand ikke er biologisk far til min ældste søn. Jeg var gravid, da vi mødtes. Det ved vores søn ikke.

Vi har talt om, hvorvidt vi skal fortælle ham sandheden.

Min mand og min søn har altid stået hinanden nær, og vi er bange for, at han bliver såret og skuffet, hvis han får det at vide. Måske vil det ødelægge noget mellem dem/os.

Hvad synes du, vi skal gøre?

- Kærlig hilsen Den hemmelighedsfulde

Kære Ven

Jeg synes, det er på høje tid, at jeres søn får klar besked. Det burde I have givet ham for mange år siden, for børn har ret til at kende deres biologiske forældre.


Jeg går ud fra, at din søns biologiske far er højt oppe i årerne, måske er han endda død. Jeg forstår godt, at det var nemmest for jer at holde det skjult, men desværre kan I have frataget din søn muligheden for at møde sin biologiske far.

Det kan I ikke være bekendt, og der er ingen anden udvej end at få givet ham besked hurtigst muligt.

- Kærligt talt Mimi

Mimi Jakobsen

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold