Mimi - Kærligt talt

Vores liv er kedeligt

13. januar 2021 Af Mimi Jakobsen. Foto: Panthermedia.
KR bor alene med sin datter på 13, og hun synes, de har en trist hverdag, hvor de mest sidder foran hver sin skærm. Hun mangler dog energi til at bryde den onde cirkel. Læs Mimis råd her.
-

Hej Mimi

Jeg er en singlemor på 51 år, der har en datter på 13 år. Og jeg synes bare ikke, livet er særlig sjovt. Jeg går på arbejde hele dagen, og om aftenen sidder min datter som regel med sin iPad, mens jeg ser tv, indtil vi går i seng – og det er det!

Nogle gange besøger vi min mor, hvor min bror også kommer forbi. Vi spiser sammen og hører på min bror, der brokker sig over et eller andet. Min datter keder sig, når vi er der, og hun er sur, når vi kommer hjem. Sikke en idyl!

Jeg føler mig drænet for energi og ville gerne foretage mig noget mere. Jeg ville også gerne træffe en mand, men jeg orker det ikke. Men jeg ønsker, at der skal ske noget.

Hvordan kommer jeg ud af denne her onde cirkel?

- Hilsen KR

Kære KR

Nu er vi lige begyndt på et nyt år, og jeg synes, du skal betragte årsskiftet som en frisk start. Jeg tænker ikke på noget med en masse nytårsforsætter, for hvis man ikke kan holde dem, bliver man bare endnu mere utilfreds med sig selv. Du skal hellere tænke lidt fremad.

Der er ikke mange, der orker så meget i januar, men nu titter lyset så småt frem, og så synes jeg, at du – ikke mindst af hensyn til din datter – skal se at finde på noget, I kan gøre sammen. Det skal være noget, I begge synes er sjovt. Kan I gå til fitness sammen? I biografen eller på café? Måske kan I melde jer til et heller andet?

Et dyr kan være et godt fælles familieprojekt, men her skal du selvfølgelig være klar over, at du så formentlig også har hund eller kat, når din datter flytter hjemmefra.
Du ved bedst selv, hvad der kan få gang i jer begge.

I trænger i hvert fald til at opleve noget, så kedsomheden ikke sætter sig fast. Det vil også give dig energi, og så er næste skridt måske at begynde at lede efter en mand...

- Kærligt talt Mimi

Mimi Jakobsen

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold