Tips og tricks

Genbrug dit brød

20. februar Af Gitte Gerner Eriksen. Foto: Shutterstock.
Der er god grund til at genbruge dit brød! Her får du en række ideer til, hvordan du kan bruge brødet på en ny måde.
Brød på et skærebræt

Brød er en madvare, som oftest bliver smidt ud, fordi vi ikke når at spise det. Du skal også smide al brødet ud, hvis der er mug på. Også selv om det blot er den forreste skive i en pakke brød.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Har du brød i overskud, som stadig kan bruges, men bare er kedeligt og tørt at spise, kan du udnytte de tørre rester i stedet for at smide dem ud.

  • Riv brødet, bland med havregryn og tørrist det på en pande til hjemmelavet mysli.
  • Læg det i blød til øllebrød. Prøv at bruge farin og appelsinjuice i din øllebrød.
  • Du kan også genbruge opblødt brød i vand i en ny dej.
  • Lav smørristede rugbrødscroutoner.

Kilde: stopspildmad.org

Sponsoreret indhold