Opskrifter
Sund hjemmelavet mysli
9. juni 2022 Af Ulrika Davidsson. Foto: Malthe Danielsson og Pantherstock.
Opskrift på sund og hjemmelavet mysli med boghvede, hørfrø, blandede nødder og honning.

Mysli:
500 g knust boghvede (købes i helsekostbutikker)
3 dl kokos
2 dl solsikkefrø1½ dl hørfrø
2 dl græskarkerner
200 g blandede nødder (f.eks. hasselnødder og mandler)
½ dl rapsolie
1 dl vand
½ dl flydende honning
1 spsk. kanel
Fremgangsmåde:
Læg boghveden i blød i en skål vand og lad den stå natten over. Hæld vandet fra og skyl boghveden.
Lad den tørre nogle timer. Sæt ovnen på 200°. Hak nødderne groft. Bland boghvede, kokos, frø og nødder i en skål og hæld blandingen ud på en bageplade.
Bland olie, honning og vand i en anden skål. Hæld derefter blandingen over din mysli.
Rør rundt og strø kanel over.

Læs også
Mysli med nødder
Lad myslien få ca. 20 min. i ovnen – eller til din mysli har fået farve.
Rør rundt i blandingen med jævne mellemrum, så den ikke brænder på.
Den færdige mysli serveres med yoghurt naturel og nydes allerbedst som morgenmad.

Læs også