bagværk

Blød banankage med kokos

19. september Af Julie Hey. Foto: Betina Hastoft.
Man går aldrig galt i byen med en blød og svampet banankage! Denne banankage indeholder både hakket chokolade og kokos.
10 personer
Blød banankage med kokos:
3 bananer, gerne overmodne
¾ dl mælk
150 g blødt smør
250 g rørsukker
3 æg
2 tsk. vaniljesukker
200 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
100 g mørk chokolade
100 g kokosmel
1 rugbrødsform

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 180°.
  2. Skræl og mos bananerne med en gaffel, og rør bananmosen sammen med mælk i en skål.
  3. Pisk smør og sukker sammen i en anden skål, og tilsæt æggene 1 ad gangen.
  4. Rør bananmos, vaniljesukker, mel og bagepulver heri.
  5. Hak chokoladen fint, og vend den i dejen sammen med kokosmel.
  6. Hæld dejen i en rugbrødsform, og bag kagen i ovnen i 35-40 minutter.
  7. Afkøl kagen på en bagerist, og servér den lun.

Sponsoreret indhold