Opskrifter

Opskrifter

bagværk

fisk

fjerkræ

kød

madplaner

sødt

vegetar

Alle artikler

Horoskoper

Lækre opskifter

Udeoghjemme.dk giver dig opskrifter til enhver lejlighed.

Her kan du få opskrifter på alt fra lækre kager og desserter til opskrifter på smagfulde middagsretter samt skønne ideer til morgenmad. Selvfølgelig har vi også samlet en lang række sunde og slankende opskrifter til morgen, middag og aftensbordet. 
 

Sund og skøn mad

Søger du opskrifter på sund aftensmad, finder du det store udvalg af lækre retter under `Sundt og Grønt´. Her kan kan du finde masser af inspiration til din sunde aftensmad. Og du kan være helt sikker på, at opskrifterne byder på god og sund aftensmad, til dig der er på slankekur eller bare ønsker at køre den sunde linje.

Hvis du vil have endnu mere inspiration til sund aftensmad, kan vi anbefale dig at gå ind på facebook og synes godt om siderne "Inspiration til aftensmaden" - den giver vist sig selv ;) - og "Sunde tips - hver dag". Her finder du både opskrifter på sund aftensmad, tips og gode råd til en sund livsstil, og interessante artikler med den nyeste viden inden for sundhed og skønhed. Hvis du overvejer at slanke dig, men ofte synes at maden er uinspirerende, skal du gå ind på vores facebookside "Letliv".  Her har vi samlet de allebedste slankekure til dig, så du let kan danne dig et overblik over, hvilken kur der passer til netop dig.  Samtidig får du også skønne opskifter på sunde, slankende og velsmagende retter, som du nemt kan lave derhjemme. 

Du kan også lave sund og slankende aftensmad med alle Ude og Hjemmes populære diæter som Dukan-kuren og Low Carb-kuren. Opskrifterne med de forskellige diæter finder du under `Slank´.  Uanset om du følger en diæt eller ej, kan du altid finde fristende opskrifter på sund aftensmad og gode tips til at komme i gang med dit vægttab. 

Til dig der er vegetar, har vi samlet en række delikate vegetaropskrifter, lige til at sætte tænderne i. Du finder de inspirerende vegetaropskrifter under `Sundt & Grønt´.  

 

Kød, fjerkræ, fisk

Fisk er godt, fisk er sundt, og forskerne siger, at vi skal spise det 2-3 gange om ugen. Hos udeoghjemme.dk får du lækre opskrifter med fisk, og du kan nemt vælge, hvilken slags fisk der skal på menuen. Du kan også vælge at servere en lækker skaldyrsret til dine middagsgæster. Har du lyst til kød eller fjerkræ, er der masser af inspiration at hente hjem til aftensmaden. Du kan nemt finde en skøn opskfrift - hvad enten du har lyst til de gammeldaws klassiske retter eller nye og spændende retter.

 

Bagværk og kager

Det er ingen hemmelighed at hos udeoghjemme.dk elsker vi kager og bagværk. Derfor har vi også samlet en masse opskrifter på de skønneste kager og det lækreste bagværk. Så skal du bage, kan du snildt finde din favorit opskrift til det store kagebord hos os. Vi udvikler hele tiden nye opskrifter, og derfor vil du løbende kunne finde nye inspiration, som du kan tage med dig i køkkenet.  

God fornøjelse med at dykke ned i alle vores opskrifter!