Groft brød med kerner og valnødder

Lækkert grovbrød fra La Glace's chefkonditor bagt med hvidtøl, rugmel, grahamsmel og masser af nødder og kerner.

  

1 brød

Ingredienser

25 g gær
2 dl vand
50 g rugmel
75 g grahamsmel
Ca. 800 g hvedemel
Et nip salt
2 dl hvidtøl
40 g hakkede mandler
40 g hakkede valnødder
40 g græskarkerner

 

PRØV OGSÅ: Lone Landmands Porterbrød

 

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i vandet og tilsæt resten af ingredienserne.
Ælt dejen godt igennem, til den er blød og smidig og ikke længere fedtet.
Lad dejen hvile i 45 min. Form brødet, snit det på oversiden og lad det efterhæve i 30 min.
Sæt det i ovnen ved 230° og skru straks ned til 200°. Lad brødet bage i ca. 15 min.