Lørdag, 5. november 2016 - 9:03 - af Kristina Marckmann
Hurtigt hvidløgsbrød med persille
Brød med hjemmelavet hvidløgssmør med persille smager fantastisk. Fyld et ciabattabrød eller et flute med smørret og lun det i ovnen.

Ingredienser
4 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
2 spsk. smør
1 spsk. friskrevet parmesan
2 spsk. hakket persille
1 ciabattabrød eller en anden slags brød til opvarmning
Fremgangsmåde
Pil hvidløgsfeddene, hak dem groft og rist dem i olien ved middelstærk varme, til de begynder at tage farve. Mos dem så med en gaffel og rør dem sammen med smør, parmesanost og persille.
Skær brødet i skiver, men uden at skære brødet helt igennem. Fordel smørret mellem skiverne.
Bag brødet ved 180° i 15 min., til det er sprødt, og servér.
18 lækre burgere:
18 lækre burgere



































