Mandag, 21. november 2016 - 12:45 - af Anne Skovgaard-Petersen
Madbrød med løg, peberfrugt og krydderurter
Dejligt madbrød bagt med groft speltmel og med fyld af snackpeber, rødløg og krydderurter efter eget valg.

1 stk.
Ingredienser til madbrød
25 g gær
2¼ dl håndvarmt vand
2 spsk. olie
1 spsk. honning
½ tsk. salt
Ca. 350 g groft speltmel
Fyld
¼-½ snackpeber
½ rødløg
2 spsk. olie
Ca. 1 dl friske blandede krydderurter
(Se fremgangsmåde under banneret...)
Fremgangsmåde til madbrød
Smuldr gæren i vandet. Tilsæt olie, honning, salt og mel og ælt dejen glat. Lad den hæve lunt og tildækket i ca. 45 min. eller køligt i 12 timer.
Form dejen til et brød og læg det på en plade med bagepapir.
Fyld: Skær peberfrugt og løg i tern. Tryk med fingrene små fordybninger i dejen og pensl brødet med olie. Fordel peberfrugt og rødløg i hullerne. Hak krydderurterne og drys dem over brødet.
Lad brødet efterhæve i ca. 35 min. og bag det på midterrillen ved 225° i 15-20 min.
11 lækre pizzaer:
11 lækre pizzaer (ikke Jamie Oliver)












Mexicansk pizza
Hjemmelavet pizza inspireret af Mexico med tacosauce og jalapenos - se opskriften her


Pizzasnegle
Lav lækre pizzasnegle med tomat, ost og skinke - børnene vil elske dem. Se opskriften her


Pizza med italiensk fyld
Pizza med mozzarella, parmaskinke, broccoli og ruculasalat - se opskriften her





