Peberfladbrød

Sprødt tilbehør til suppen, vinen eller til lækker dyppelse

12 stk.

Det skal du bruge:
450 g mel
11/4 tsk. groft salt
½ tsk. bagepulver
1 lille tsk. groft knust
peber
100 g sesamfrø
2 spsk. olivenolie
2½ dl vand


Sådan gør du:
Hæld mel, salt, bagepulver, peber, sesamfrø og olivenolie i en røreskål og
bland det. Tilsæt vand og ælt dejen, til den hænger pænt sammen.
Lad den hvile i et kvarters tid.
Imens kan du beklæde et par bageplader med bagepapir og tænde
ovnen på 225°.
Del dejen i 12 portioner på et meldrysset bord.
Tril hver dejklump rund og rul den derefter så flad som muligt. Der kan være 3 udrullede dejstykker på
en bageplade, så du må bage i flere omgange. Sæt bagepladen i ovnen
og bag brødene i 8 min. Vend brødene og bag dem i 4 min. mere. Læg
de færdigbagte brød til afkøling på en rist - og
glæd dig.

Prøv også: Kartoffelsalat med brie og ruccola