bagværk

Glutenfri belgiske morgenmadsvafler

16. august Af Line Holt Nielsen. Foto: Maria Fabricius Tegner.
Forkæl dig selv med glutenfrie belgiske morgenmadsvafler! Disse luftige vafler giver dig den perfekte start på dagen uden at inkludere gluten.
6 personer
Glutenfri belgiske morgenmadsvafler:
80 g spinat fra frost eller frisk spinat
2 æg
2 dl mælk, evt. havredrik
2 tsk. smagsneutral olie
1½ dl boghvedemel
½ dl rismel
1 knsp. muskatnød
½ tsk. salt
½ tsk. bagepulver

Fremgangsmåde:

  1. Begynd med at tø spinat op, hvis du bruger den fra frost. Kram overskydende væde fra.
  2. Pisk æg let, og bland dem med mælk, olie og spinat.
  3. Bland de 2 slags mel, muskatnød, salt og bagepulver i en anden skål.
  4. Rør de 2 skåles indhold sammen.
  5. Bag vafler af dejen.

Tip: Dejen kan også bruges til pandekager, tilsæt da lidt mere mælk.

Sponsoreret indhold