bagværk
Glutenfri belgiske morgenmadsvafler
16. august Af Line Holt Nielsen. Foto: Maria Fabricius Tegner.
Forkæl dig selv med glutenfrie belgiske morgenmadsvafler! Disse luftige vafler giver dig den perfekte start på dagen uden at inkludere gluten.

6 personer
Glutenfri belgiske morgenmadsvafler:
80 g spinat fra frost eller frisk spinat
2 æg
2 dl mælk, evt. havredrik
2 tsk. smagsneutral olie
1½ dl boghvedemel
½ dl rismel
1 knsp. muskatnød
½ tsk. salt
½ tsk. bagepulver
Fremgangsmåde:
- Begynd med at tø spinat op, hvis du bruger den fra frost. Kram overskydende væde fra.
- Pisk æg let, og bland dem med mælk, olie og spinat.
- Bland de 2 slags mel, muskatnød, salt og bagepulver i en anden skål.
- Rør de 2 skåles indhold sammen.
- Bag vafler af dejen.
Tip: Dejen kan også bruges til pandekager, tilsæt da lidt mere mælk.

Læs også