Kærnemælkshorn

Disse kærnemælkshorn indeholder en lækker remonce og er drysset med perlesukker og hakkede mandler. Lige til kaffen!

Kærnemælkshorn

Ingredienser til kærnemælkshorn:

16 stk.

250 g hvedemel
250 g smør
2 spsk. sukker
1 dl kærnemælk

Remonce:
50 g blødt smør
50 g sukker
120 g marcipan
½ usprøjtet citron

Pynt:
Æg til pensling
25 g hakkede mandler
2 spsk. perlesukker

Prøv også: Kærnemælkshorn med remonce af hindbærmarmelade

Fremgangsmåde:

Hak mel og smør sammen og tilsæt sukkeret.
Saml dejen med kærnemælken og stil den på køl i 1 time.
Rul dejen ud i to cirkler hver på 30 cm og del disse i 8 ”lagkagestykker”.
Rør smør, sukker, marcipan og 1 tsk. fintrevet citronskal sammen til en ensartet remonce og fordel denne på de 16 ”lagkagestykker”.
Rul hvert stykke sammen om fyldet fra den brede ende mod spidsen og buk rullen let til et horn.
Sæt hornene på en plade med bagepapir og pensl dem med æg.
Drys dem med mandler og perlesukker og bag dem i ovnen ved 180° i 18-20 min.

Se også: Pære-croissanter