bagværk

Sukkerfri hindbærscones

4. juli Opskrift og foto: Aller Media.
Scones smager bedst, når de er helt friskbagte. De efterfølgende dage kan du lune dem let, f.eks. i mikroovnen eller på en brødrister.
15 personer
Sukkerfri hindbærscones:
2½ spsk. Easis perfect fit
350 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. stødt kanel
½ tsk. salt
75 g koldt smør
150 g hindbær
2½ dl yoghurt naturel 1,5 %

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 175° varmluft.

Bland perfect fit, hvedemel, bagepulver, kanel og salt i en skål.

Smuldr smør i blandingen, og hak den, til konsistensen er som rasp.

Vend hindbær i, og saml hurtigt dejen med yoghurt, men uden at ælte den.

Sæt dejen i ca. 2 spsk. ­store klatter på bagepapiret, og tryk dem let flade med ske.

Bag dine scones i ovnen i ca. 20 minutter, og spis dem friskbagte med f.eks. lemoncurd, sukkerfri marmelade eller smør til.

Sponsoreret indhold