Mini-tærter med skinke og ost

Festlige og lækre til en buffet.

Foto: Jacob Ljørring

8 stk.

Det skal du bruge
50 g smør
2 ruller tærtedej (færdigkøbt)
4 æg
2 dl kaffefløde
2 dl cremefraiche
1 tsk. oregano
Salt og peber
200 g dansk emmentaler i tern
200 g skinke i tern
2 tomater

Skønne opskrifter til en festlig buffet.

Sådan gør du
Smør 8 små tærteforme og beklæd dem med dejen.Forbag tærterne i en 200° varm ovn i 8 min. Pisk æg, kaffefl øde og cremefraiche sammen og krydr med oregano, salt og peber. Fordel oste- og skinketernene i tærterne, hæld æggeblandingen på, læg en skive tomat øverst på hver og sæt tærterne i ovnen i 10-15 min. ved 200°.

Lav også en tomattærte med gedeost.