Æggecreme med røget ørred og rødløg.

Luftig æggecreme med røget ørred og rødløg

Det skal du bruge til æggecreme med røget ørred og rødløg:

250 g røget ørred
1 lille rødløg
6 æg
½ dl fløde
Salt og peber
25 g smør
Karse
Revne radiser

Æggecreme med røget ørred og rødløg - sådan gør du:

Hak halvdelen af rødløget og skær resten i strimler. Pisk æggene sammen med fløde, salt og peber. Smelt smørret i en gryde og sautér de hakkede løg, til de er blanke. Hæld æggeblandingen i og varm op, imens der piskes i massen.

Når den begynder at blive tyk, tages gryden af varmen, og der piskes, til cremen er kølet lidt af.

Pluk ørredkødet fra hinanden og anret det sammen med æggecremen.

Pynt din røget ørred med lidt strimlet løg, karse og revne radiser.