Cannelloni med laks og salat

Lækre lakseruller med oste-agurkefyld

4 pers.

Ingredienser til cannelloni med laks og salat

Cannelloni:

300 g røget laks
200 g Pikantost
½ agurk skåret i stave

Salat:

1 icebergsalat
500 g tomater
½ agurk
400 g champignoner
1 potte persille
1 fed hvidløg
Ca. ¾ dl olie
Salt
1 lille håndfuld hakkede nødder

Tilbehør:

Rugboller

PRØV OGSÅ: Pasta og muslinger

Fremgangsmåde

Cannelloni:

Smør lakseskiverne med Pikantost. Læg én agurkestav på hver af lakseskiverne og rul disse sammen.

Salat:

Skyl salatbladene og slyng dem tørre. Skær dem i mindre stykker. Skær tomaterne i både. Skræl agurken og skær den i skiver. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Kom det hele i en stor skål. Skyl persillen og dup den tør. Hak persille og hvidløg groft i foodprocessoren. Tilsæt olie i en tynd stråle, mens der køres, til der er opnået en ensartet masse. Smag til med lidt salt. Vend persilledressingen med grøntsagerne. Strø nødderne over.

Tilberedningstid:

Ca. 25 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.

PRØV OGSÅ: Fiskedeller og salat med citrondressing