Mandag d. 15. april 2013 - af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Cannelloni med laks og salat
Lækre lakseruller med oste-agurkefyld

4 pers.
Ingredienser til cannelloni med laks og salat
Cannelloni:
300 g røget laks
200 g Pikantost
½ agurk skåret i stave
Salat:
1 icebergsalat
500 g tomater
½ agurk
400 g champignoner
1 potte persille
1 fed hvidløg
Ca. ¾ dl olie
Salt
1 lille håndfuld hakkede nødder
Tilbehør:
Rugboller
PRØV OGSÅ: Pasta og muslinger
Fremgangsmåde
Cannelloni:
Smør lakseskiverne med Pikantost. Læg én agurkestav på hver af lakseskiverne og rul disse sammen.
Salat:
Skyl salatbladene og slyng dem tørre. Skær dem i mindre stykker. Skær tomaterne i både. Skræl agurken og skær den i skiver. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Kom det hele i en stor skål. Skyl persillen og dup den tør. Hak persille og hvidløg groft i foodprocessoren. Tilsæt olie i en tynd stråle, mens der køres, til der er opnået en ensartet masse. Smag til med lidt salt. Vend persilledressingen med grøntsagerne. Strø nødderne over.
Tilberedningstid:
Ca. 25 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
PRØV OGSÅ: Fiskedeller og salat med citrondressing