Onsdag d. 14. marts 2012 - af Redaktionen
Fiskefrikadeller med agurkesauce
Lækre Fiskefrikadeller med agurkesauce og agurkesalat.

Det skal du bruge :
400 g filet af hvid fisk
1 tsk. salt
1 æg
2 spsk. havregryn
Ca. ½ dl piskefløde
1 knsp. revet muskatnød
Peber
100 g smør til stegning
Agurkesauce :
½ dl cremefraiche
½ dl mayonnaise
¼ tsk. karry
Salt og peber
1-2 hakkede syltede agurker
1 spsk. kapers
Agurkesalat :
1 agurk
1 tsk. fint salt
1 dl eddike
1 dl vand
1 dl sukker
½ dl hakket dild
Pynt : Dild og Kapersfrugt
Fiskefrikadeller:
Skær fisken i små stykker og kom disse i foodprocessoren sammen med salt. Blend det til en sej masse. Tilsæt derpå æg, havregryn, fløde, muskatnød og peber og blend det sammen. Lad farsen stå koldt i en time og form den så med en ske til frikadeller, der steges gyldne i smørret.
Agurkesauce:
Rør cremefraiche, mayonnaise, karry, salt og peber sammen og tilsæt agurker og kapers.
Agurkesalat:
Lav lange, tynde strimler af agurken med en kartoffelskræller. Skræl kun ind til kernen. Bland agurkerstrimlerne godt med saltet. Lad dem stå i en sigte i 1 time, til noget af vandet er løbet fra. Læg dem derefter over i en skål.
Pisk eddike, vand, sukker og dild sammen hæld det over agurkerne, som herefter skal trække i mindst 1 time.