Torsdag d. 20. juni 2013 - af Pia Friis Andreassen / Foto: Martin Tanggaard
Frittata med laks og krydderurter til Dukan-kuren
Frittata med laks og krydderurter til Dukan-kuren tilhører kategorien RP (Ren Protein). Retten er beregnet som aftensmad til Fase 1 - Angrebsfasen.

Det behøver ikke være surt at være på slankekur, og der kan sagtens blive plads til lækker mad, selvom man er på slankekur. Med Ude og Hjemmes opskrifter til Dukan-kuren får du hver uge lækker inspiration til slankekuren.
SE OGSÅ: Guide til 9 populære slankekure med hurtigt vægttab. Find din slankekur her >>
Opskrift til Dukan-kuren: Ingredienser
RP= Ren Protein - 1-2 portioner
- 150 g varmrøget laks
- 4 æg (str. L/XL)
- 2 spsk. klippet dild
- 2 spsk. hakket
- Bredbladet persille
- 1 tsk. bagepulver
PRØV OGSÅ: Kylling i peberrodssauce - opskrift til fase 2
Pynt
- En lille håndfuld
- Persilleblade (bredbladet)
- Citronsaft
Opskrift til Dukan-kuren: Fremgangsmåde
Fjern skind og ben på laksen. Bryd fiskekødet i mindre stykker.
Pisk æg, krydderurter og bagepulver sammen. Opvarm en slip let-pande, til den er middelvarm. Hæld æggeblandingen på panden og fordel laksekødet ovenpå. Steg det, til frittataen er stivnet.
SE OGSÅ: Kostplan til fase 1 i Dukan-kuren
Løft forsigtigt kanten, når den er stivnet og vip panden let, så resten af den flydende æggemasse løber bagom og stivner.
Servér retten med persilleblade, der er vendt med lidt citronsaft.
Her er de fire faser i Dukan-kuren
Hvis du vil prøve en slankekur som virker, kan du læse alt om Dukan-kurens fire faser i galleriet nedenfor.
Dukan-kuren er kort fortalt opdelt i Angrebsfasen, Vekselfasen, Sikringsfasen og Stabiliseringsfasen.