Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • fisk
  • fed fisk
  • Frittata med laks og krydderurter til Dukan-kuren

Frittata med laks og krydderurter til Dukan-kuren

Frittata med laks og krydderurter til Dukan-kuren tilhører kategorien RP (Ren Protein). Retten er beregnet som aftensmad til Fase 1 - Angrebsfasen.

Mail Print
Lækker frittata til Dukan-kuren

Torsdag d. 20. juni 2013 - af Pia Friis Andreassen / Foto: Martin Tanggaard

PrintPrint
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter
  • Del på Google+

Det behøver ikke være surt at være på slankekur, og der kan sagtens blive plads til lækker mad, selvom man er på slankekur. Med Ude og Hjemmes opskrifter til Dukan-kuren får du hver uge lækker inspiration til slankekuren.

SE OGSÅ: Guide til 9 populære slankekure med hurtigt vægttab. Find din slankekur her >>

Opskrift til Dukan-kuren: Ingredienser

RP= Ren Protein - 1-2 portioner

- 150 g varmrøget laks
- 4 æg (str. L/XL)
- 2 spsk. klippet dild
- 2 spsk. hakket
- Bredbladet persille
- 1 tsk. bagepulver

PRØV OGSÅ: Kylling i peberrodssauce - opskrift til fase 2

Pynt
- En lille håndfuld
- Persilleblade (bredbladet)
- Citronsaft

Kom i gang i dag!


Køb guide og opskrifter til Dukan-kuren i shoppen

Efter mange forespørgsler, kan du nu købe alle 5 tillæg med Dukan-kuren i vores webshop. Alle tillæg indeholder en guide samt opskrifter til Dukan-kuren - så er du nemt i gang med din slankekur.

Hvert tillæg koster kun 20,-

Opskrift til Dukan-kuren: Fremgangsmåde

Fjern skind og ben på laksen. Bryd fiskekødet i mindre stykker.

Pisk æg, krydderurter og bagepulver sammen. Opvarm en slip let-pande, til den er middelvarm. Hæld æggeblandingen på panden og fordel laksekødet ovenpå. Steg det, til frittataen er stivnet.

SE OGSÅ: Kostplan til fase 1 i Dukan-kuren

Løft forsigtigt kanten, når den er stivnet og vip panden let, så resten af den flydende æggemasse løber bagom og stivner.

Servér retten med persilleblade, der er vendt med lidt citronsaft.

Her er de fire faser i Dukan-kuren

Hvis du vil prøve en slankekur som virker, kan du læse alt om Dukan-kurens fire faser i galleriet nedenfor.

Dukan-kuren er kort fortalt opdelt i Angrebsfasen, Vekselfasen, Sikringsfasen og Stabiliseringsfasen.

Relaterede Artikler

I køkkenet med Julie Berthelsen: Skinke- og grøntsagsmuffins

6 lækre opskrifter til 2 hele dage med Sense

Kyllingeroulade a la asien

Blåbærmåne

Læs mere om

  • dukan kuren
  • fedtfattige opskrifter
  • laks

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe bjørn

Relaterede artikler

Styrk immunforsvaret: Husk D-vitamin

Squashkage med ostecreme

Wok med rejer, svampe og ananas

Kylling i oystersauce

I køkkenet med Julie Berthelsen: Skinke- og grøntsagsmuffins

Mest læste

  • Lakseroulade med dildcreme
  • Æggewrap med laks og hytteost
  • Laks i folie
  • Røræg med røget laks
  • Laks i kokosmælk

Seneste nyt

  • Pias sorg: Min datter blev dræbt af et tog
  • En læser fortæller: Nu står jeg ved mine sande følelser
  • Susannes sjældne sygdom: Jeg brækker ryggen når jeg ammer
  • Klima: Pollensæsonen bliver længere og mere intens
  • Bag facaden - del 3

Du bør prøve en marineret laks fra familiejournal.dk

  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Hjælp
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00