Hellefisk

Skøn hellefisk, rødbedesalat og rygeostcreme.

Foto: Martin Tanggaard

Ca. 250 g røget hellefisk i skiver.

Det skal du bruge:
Rygeostcreme: 100 g rygeost 5 %, letmælk, 3-4 spsk. klippet purløg, salt, peber.

Rødbedesalat: Ca. 200 g rødbeder, 1 stort æble, 1-2 spsk. olie, salt, peber.

Prøv også kammuslinger med hollandaisesauce

Tilbehør: Brød.

Sådan gør du:
Rygeostcreme: Rør rygeosten med mælk, til det har en passende, let cremet konsistens. Smag til med purløg, salt og peber.

Rødbedesalat: Skræl rødbederne. Riv rødbeder og æbler groft og bland dem med olie. Smag til med salt og peber. Anret skiver af hellefisk på fire tallerkener sammen med rødbedesalaten og rygeostcremen.