Laks i kokosmælk

Dejlig smagfuld aftensmad

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Ingredienser till laks i kokosmælk

675 g laksefilet
1 løg
1 broccoli
½ spsk. rød karrypasta (eller mere, hvis du kan lide krydret mad)
2 spsk. olie
4 dåser kokosmælk a 165 ml

Citronsaft:

Fiskesauce eller sojasauce

Tilbehør:

Ca. 4 dl fuldkornsris

Prøv også: Muslinger med tomatsovs og pasta

Sådan gør du:

Tilbehør:

Kog risene efter anvisningen på emballagen.

Laks i kokosmælk:

Skær løget i strimler. Del broccolien i små buketter og skær stokken i tynde skiver. Sautér karrypastaen i olien under omrøring i ½ min. Hæld kokosmælk på og bring den i kog. Lad den småkoge under låg i 5 min. Tilsæt løg og broccoli og lad det simre under låg i 2 min. Fjern evt. skind på laksen og skær den i grove tern. Kom laksetern i gryden og lad det hele simre i 3-4 min., eller til laksen netop er mør. Smag til med citronsaft og fiskesauce.

Tilberedningstid:

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

Prøv også: Laks med lun salat