Laks og sej i karrysovs

Dejlig orientalsk fiskeret med kokosmælk og karry.

300 g laksefilet,
300 g sejfilet (uden skind og ben),
salt.

Karrysovs:
½ spsk. gul karrypasta (købes i større supermarkeder),
1 dl fiskebouillon,
800 ml kokosmælk, salt,
1 dl rosiner,
3 dl frosne grønne ærter.

Fyldt mørbrad

Tilbehør: Ris, evt. mangochutney.

Opvarm ovnen til 200°. Krydr fisk med lidt salt og lad det trække, mens sovsen tilberedes. Steg karrypasta i lidt af den tykke kokosmælk under omrøring. Steg, til den skiller ad. Tilsæt bouillon og kog op. Lad det koge i 1 min. Hæld kokosmælk på og varm op. Smag til med salt. Tag gryden af varmen og rør rosiner og ærter i. Skær fisken i store terninger og læg i et ovnfast fad. Hæld sovsen ved. Sæt fadet i den varme ovn i 12-15 min. Server med ris og chutney.

Kyllingedeller

LÆS OGSÅ:

Mange flere lækre opskrifter til hverdag og weekend