Mandag d. 7. maj 2012 - af Pia Friis Andreassen
Laksebagel og bønnesalat
Lav en lækker laksebagel med bønnesalat.

4 personer
Det skal du bruge:
2 æg
2 poser bagels a 340 g
Mayonnaise
100 g babyspinat
750 g røget laks
1 glas grøn pesto (130 g)
Salat:
1 pose frosne grønne bønner (900 g)
Salt og peber
1 spsk. sennep
½ spsk. honning
5 spsk. olie
1 stort, finthakket rødløg
Opskrift på laks med Philadelphia og kartoffelsalat
Sådan gør du:
Kog æggene i 8 min. Hæld vandet fra og kom koldt vand på. Lad dem trække koldt.
Salat: Kog bønnerne i letsaltet vand i 4 min. Hæld vandet fra og spul med koldt vand. Lad bønnerne dryppe af. Rør sennep og honning sammen. Tilsæt olien i en tynd stråle under omrøring. Rør, til dressingen samler sig. Smag til med salt og peber. Vend dressingen med bønnerne og vend derefter løget i. Pil æggene og del dem i skiver. Flæk bagelsene. Smør lidt mayonnaise på. Fyld dernæst babyspinat, laks, pesto og æg i.
Tilberedningstid: Ca. 25 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.