Laksebagel og bønnesalat

Lav en lækker laksebagel med bønnesalat.

Laksebagel og bønnesalat. Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:
2 æg
2 poser bagels a 340 g
Mayonnaise
100 g babyspinat
750 g røget laks
1 glas grøn pesto (130 g)

Salat:
1 pose frosne grønne bønner (900 g)
Salt og peber
1 spsk. sennep
½ spsk. honning
5 spsk. olie
1 stort, finthakket rødløg

Opskrift på laks med Philadelphia og kartoffelsalat

Sådan gør du:
Kog æggene i 8 min. Hæld vandet fra og kom koldt vand på. Lad dem trække koldt.

Salat: Kog bønnerne i letsaltet vand i 4 min. Hæld vandet fra og spul med koldt vand. Lad bønnerne dryppe af. Rør sennep og honning sammen. Tilsæt olien i en tynd stråle under omrøring. Rør, til dressingen samler sig. Smag til med salt og peber. Vend dressingen med bønnerne og vend derefter løget i. Pil æggene og del dem i skiver. Flæk bagelsene. Smør lidt mayonnaise på. Fyld dernæst babyspinat, laks, pesto og æg i.

Tilberedningstid: Ca. 25 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.