Lakseruller

Skønne lakseruller med rygeost.

Foto: Jacob Ljørring

4 personer

Det skal du bruge:
8 skiver røget laks
½ agurk
1 tsk. salt
1 gulerod
100 g salat
1 spsk. revet peberrod
2 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
100 g rygeost
2 spsk. mælk
4 radiser

Filokurv med rejer og grønne asparges

Sådan gør du:
Skræl agurken, skær den igennem på langs og skrab kernerne ud. Skær agurken i tykke skiver og drys dem med lidt salt. Læg lakseskiverne to og to oven på hinanden, men lidt forskudt. Skræl guleroden og skær den i lange, tynde strimler. Bland gulerod, salat (småbladet eller i skåret i mindre stykker) og peberrod og tilsæt olivenolie og citronsaft.

Fordel salatblandingen på lakseskiverne og rul dem sammen. Rør rygeosten og mælken sammen og læg en klat på hver lakserulle. Pynt med revne radiser og de salte agurkeskiver.

Lækre kinarejer