Mandag d. 18. april 2011 - af Kim Gravenhorst
Lakseruller
Skønne lakseruller med rygeost.

4 personer
Det skal du bruge:
8 skiver røget laks
½ agurk
1 tsk. salt
1 gulerod
100 g salat
1 spsk. revet peberrod
2 spsk. olivenolie
2 spsk. citronsaft
100 g rygeost
2 spsk. mælk
4 radiser
Filokurv med rejer og grønne asparges
Sådan gør du:
Skræl agurken, skær den igennem på langs og skrab kernerne ud. Skær agurken i tykke skiver og drys dem med lidt salt. Læg lakseskiverne to og to oven på hinanden, men lidt forskudt. Skræl guleroden og skær den i lange, tynde strimler. Bland gulerod, salat (småbladet eller i skåret i mindre stykker) og peberrod og tilsæt olivenolie og citronsaft.
Fordel salatblandingen på lakseskiverne og rul dem sammen. Rør rygeosten og mælken sammen og læg en klat på hver lakserulle. Pynt med revne radiser og de salte agurkeskiver.