Onsdag d. 14. marts 2012 - af Redaktionen
Laksetatar
laksetatar i sesam

Det skal du bruge :
400 g rå laks uden skind og ben
2 forårsløg
2 spsk. citronsaft
½ tsk. sukker
1 tsk. grov sennep
½ grøn peberfrugt
Salt og peber
Salat
Blandede salatblade
4 spsk. olivenolie
1 spsk. sesamolie
3 spsk. citronsaft
Pynt :
½ dl sorte sesamfrø
Dildkviste
Sådan gør du:
Hak laksen helt fint med en kniv på et spækbræt. Rør laksen sammen med fintsnittet forårsløg, citronsaft, sukker, sennep og
finthakket peberfrugt.
Smag tataren til med salt og peber.
Form fire flade "krebinetter" og anret dem på lidt blandede salater stænket med en dressing af olivenolie, sesamolie og citronsaft.
Pynt med sesamfrø og dild.
Servér evt. tataren med ristet toast.