Laksewraps

Skønne laksewraps med dild.

Foto: Mannerup/Kate's Joint og All Over

15 portioner

Det skal du bruge:
300 g udskåret, røget laks
200 g friskost 4 % naturel
Saften af 1 citron
4 spsk. hakket dild
Friskkværnet peber
4 tortillaer
75 g rucola

Sådan gør du:
Bland osten sammen med citronsaft, dild og friskkværnet peber. Smør tortillaerne med blandingen. Fordel laksestykker og rucola herover og rul tortillaerne til roulader. Skær enderne af og pak rouladerne stramt i husholdningsfilm. Stil dem på køl i mindst 1 time. Skær dem i skrå stykker før servering. Tip Du kan bruge helleflynder eller ørred i stedet for laks og erstatte
dilden med din yndlingskrydderurt.

Energi pr. portion
101 kcal / 419 kJ
Fedt: 4 g
Kulhydrat: 10 g
Protein: 8 g
Kostfibre: 2 g

Skøn cannelloni

Lækre kinarejer