Pasta med laks

Lækker pasta med laks og tomat.

Foto: Anton G. Skov

4 personer

Det skal du bruge:
400 g pasta, gerne fuldkornspasta
400 g laksefilet uden
skind og ben
2 spsk. raps- eller olivenolie
400 g champignoner i skiver
1 løg
1 squash
6 store tomater
1 lille håndfuld frisk timian

Tilbehør
Blandet salat

Sådan gør du:
1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Steg laksefi leterne i 2 tsk. olie i 4-5 min. på hver side og stil dem til side.

3. Varm 2 tsk. olie op på panden og steg champignonerne heri ved høj varme i et par minutter.

4. Hæld 2 tsk. olie over svampene og tilsæt grofthakket løg samt squash skåret i kvarte skiver. Skru ned til middelstærk varme og svits det i et par minutter.

5. Skær tomaterne i grove stykker og kom dem på panden sammen med fi nthakket timian. Rør godt rundt og lad alle grøntsagerne stege over middelstærk varme i 5 min.

6. Bræk laksefi leterne i mindre stykker og bland forsigtigt disse i grøntsagsblandingen sammen med den kogte pasta. Servér retten med en let, blandet salat.

Grøntsager pr. person
350 g

Energi pr. person
2700 kJ (650 kcal)
Protein: 25 % (40 g)
Kulhydrat: 47 % (74 g)
Fedt: 28 % (21 g)

Hvis du vil tabe dig, kan du spise
1/6 af retten med masser af blandet salat.