Pasta med røget makrel

Lækker pasta med røget makrel og broccoli.

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:
Ca. 400 g røget makrel
2 pk. fersk båndpasta naturel (Pastella)
1 broccoli
Salt
75 g soltørrede tomater
1 lille glas sorte oliven (afdryppede)
3 spsk. olie
Friskkværnet peber

Lav også rejer i wok

Sådan gør du:
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Befri makrellen for skind og ben. Del den i mindre stykker. Del broccolien i små buketter. Skræl stokken og skær den i ½ cm tykke skiver. Kog broccolibuketter og -stok netop møre i letsaltet vand. Lad dem dryppe af. Skær tomaterne i strimler og vend den afdryppede pasta med broccoli, tomater, oliven og olie. Krydr med friskkværnet peber. Fordel blandingen i tallerkener og placér makrelstykkerne herved.

Tilberedningstid: Ca. 25 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.