Torsdag d. 1. marts 2012 - af Pia Friis Andreassen
Persille-laks
Skøn persille-laks og pasta med grønt.

4 personer
Det skal du bruge:
2 x 225 g laksefilet
1 potte persille
1 fed hvidløg
5 spsk. olie
Citronsaft
Salt
Pasta med grønt
Ca. 300 g pasta (gerne grov)
375 g frosne grønne bønner
3-4 gulerødder
Saften af ½ citron
2 spsk. olie, salt
Lav også brændende kærlighed
Sådan gør du:
Pasta med grønt: Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Kog bønnerne med de sidste 3-4 min. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler med kartoffelskrælleren. Dryp dem med citronsaft og olie. Krydr med lidt salt og bland dem med den afdryppede pasta.
Persillelaks: Pluk persillen inkl. de tynde stilke. Skyl den og dup den tør. Hak den fint sammen med hvidløgsfeddet og rør blandingen sammen med olie. Smag til med citronsaft og salt. Læg laksefileterne med skindsiden nedad i et ovnfast fad beklædt med bagepapir. Fordel persilleblandingen herover. Sæt fadet i en 200° varm ovn i 8-12 min. afhængig af fiskens tykkelse.
Tilberedningstid: Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.
Lav også prinsesseburger