Ristet laks med rucolapasta

Lækker og nem middag

Foto: Martin Tanggaard

Det skal du bruge:
4 laksefileter
2 spsk. smør
Salt og peber

Rucolapasta:
Ca. 300 g frisk pasta
Salt
2 håndfulde hakket basilikum
2 dl afdryppede, strimlede,
soltørrede tomater i marinade
1 dl sorte oliven
3 spsk. marinade fra tomaterne
Ca. 75 g rucolasalat
Friskkværnet peber

Tilbehør:
Høvlet parmesanost

Sådan gør du
Rucolapasta:
Kog pastaen i rigeligt vand tilsat salt efter anvisning på emballagen. Hæld vandet fra og lad pastaen dryppe godt af i et dørslag.
Hæld pastaen tilbage i gryden.
Vend derpå de øvrige ingredienser med den varme pasta og smag til med peber.

Ristet laks: Steg laksestykkerne i smør for middelstærk varme i 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og peber.