fed fisk

Røræg med røget laks

29. september 2010 af Diætist Lisa Bolting
Prøv lækker røræg med røget laks og purløg.

4 personer

Det skal du bruge:
8 æg
½ dl skummetmælk
1 tsk. oliemargarine
Salt og peber
4 skiver groft sandwichbrød
4 skiver røget laks
1 peberfrugt i terninger
½ fintsnittet bdt. purløg

Skøn kalkun

Sådan gør du:
Pisk æg og mælk let sammen. Hæld æggemassen på en svagt opvarmet slip let-pande med oliemargarine og skru lidt op for varmen. Skrab fra bunden, efterhånden som æggemassen stivner. Tag panden af varmen, inden rørægget er helt stivnet, og krydr med salt og peber.

Anret rørægget oven på en skive ristet, groft brød. Læg herpå en skive laks, peberfrugt og purløg.

Oksefarspinde

Energi pr. portion
318 kcal / 1327 kJ
Fedt: 15 g
Kulhydrat: 25 g
Protein: 22 g
Kostfibre: 5 g

Sponsoreret indhold