Stegte sennepssild

med cremede dildkartofler

DET SKAL DU BRUGE:
8 ferske sildefileter,
ca. 2 spsk. dijonsennep,
1 dl hakket persille,
tandstikkere,
1 spsk. smør,
1 spsk. olie, salt.
Dildkartofler: 600 g kogte, pillede kartofler,
½ l piskefløde,
50 g smør, salt, peber,
2 dl klippet dild.

DET SKAL DU GØRE:
Klip finnerne af sildefileterne.
Fordel sennep og hakket persille på kødsiden af sildefileterne.
Luk sammen med tandstikkere.
Steges i fedtstoffet ved middel varme i ca. 4 min. på hver side.

Dildkartofler:

'Skær kartoflerne i skiver.
Reducer fløden med smørret til en cremet konsistens.
Vend kartoflerne i og lad dem blive varme.
Smag til med salt og peber.
Vend dild i og server straks.

Tilbehør:
Syltede rødbeder.