Onsdag d. 3. juli 2013 - af Pia Friis Andreassen / Foto: Martin Tanggaard
Tangrulle med laks og salat til Dukan-kuren
Tangrulle med laks og salat tilhører kategorien PG - protein/grøntsager i Dukan-kuren. Retten er beregnet som en frokost til Dukankurens Fase 2 - Vekselfasen.

Det behøver ikke være surt at være på slankekur, og der kan sagtens blive plads til lækker mad. Med Ude og Hjemmes opskrifter til Dukan-kuren får du hver uge lækker inspiration til slankekuren.
Opskrift til Dukan-kuren: Ingredienser
1 portion
- 1 plade tang
- 1½ dl fedtfattig hytteost
- 2 sprøde salatblade, fx mini romaine
- 50 g røget laks
- Friskkværnet peber
- 3-4 dildkviste
PRØV OGSÅ: Kylling i peberrodssauce til Dukan-kurens fase 2
Opskrift til Dukan-kuren: Fremgangsmåde
Læg et stykke køkken-film, lidt større end tangpladen, på et skærebræt. Læg tangpladen ovenpå, så den korte side vender ind mod dig.
Bred hytteost over i et jævnt lag, på nær den øverste 1/3. Læg salatblade på hytteosten og derpå laks, friskkværnet peber og dildkviste.
SE OGSÅ: Kostplan til Dukan-kurens fase 2
Rul stramt sammen ved hjælp af køkkenfilmen. Lad tangrullen trække i cirka 25 minutter. Skær den diagonalt over.
Her er de fire faser i Dukan-kuren
Hvis du vil gå på slankekur med Dukan-kuren, kan du læse alt om Dukan-kurens fire faser i galleriet nedenfor.
Dukan-kuren er kort fortalt opdelt i Angrebsfasen, Vekselfasen, Sikringsfasen og Stabiliseringsfasen.