Citrondampet torsk

Torskefilet krydret med fennikel, koriander og spidskommen. Serveres med en skyr-æggeblomme-creme med dild. Retten er beregnet som aftensmad til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen.

Foto: Martin Tanggaard

Aftensmad til Dukan Kurens fase 1, angrebsfasen

RP = Rent protein

2 personer

Ingredienser

Ca. 400 g torskefilet
½ tsk. fennikelfrø
1 knsp. stødt koriander
1 knsp. stødt spidskommen
Saften af 1 citron
1 spsk. revet, finthakket
citronskal (økologisk)

Dildcreme
1 dl skyr
1 æggeblomme
3 spsk. klippet dild
Peber

 

PRØV OGSÅ: Dukan Kurens Laks med citron og fennikel

 

Fremgangsmåde

Opvarm ovnen til 150°.

Skær torsken i mindre stykker. Gnid krydderierne ind i fiskestykkerne. Læg dem i et ovnfast fad beklædt med bagepapir. Dryp citronsaften over og drys med citronskal.
Bag fiskestykkerne midt i den varme ovn i 10-15 min. afhængigt af fiskens tykkelse.

Dildcreme: Rør skyr, æggeblomme og dild sammen. Smag til med peber.