Fredag d. 6. januar 2012 - af Pia Friis Andreassen
Dampet skrubbefilet
Dampet skrubbefilet og spinatsauce.

4 personer
Det skal du bruge:
600 g skrubbe- eller rødspættefileter, salt, peber.
Spinatsauce: 1 spsk. majsstivelse, 2½ dl madlavningsfløde 8 %, 900 g helbladet spinat (frossen), 1½ dl vand, stødt muskatnød, salt, peber.
Tilbehør: Ris, gerne grove.
Sådan gør du:
Spinatsauce: Rør majsstivelse og fløde sammen. Kog spinat, vand og flødeblanding i en gryde i ca. 5 min. Smag til med muskatnød, salt og peber.
Fisk: Krydr fileterne med salt og peber og rul dem sammen fra hale mod hoved. Læg fiskerullerne tæt sammen i en gryde. Tilsæt vand, så det når ca. 1 cm op i gryden. Tilsæt 1 tsk. salt til vandet og bring det i kog under låg. Dæmp varmen og lad fisken småkoge i ca. 3 min. Tag gryden af varmen og lad fisken trække i 5 min.