Fajitas med fisk

Prøv opskrift på lækre fajitas med fisk.

(4 personer)

Det skal du bruge:
500 g torskefilet (eller anden fiskefilet)
½ avocado
3 spsk. græsk yoghurt 2 %
3 tsk. citronsaft
Salt og peber
2 peberfrugter
2 squash
1 rødløg
2 tomater
2 tsk. rapsolie
6 fuldkornstortillaer
½ citron til pynt

Sådan gør du:
Rør en guacamole af moset avocado, yoghurt, citronsaft, salt og peber. Rens grøntsagerne. Skær peberfrugter og squash i strimler. Skær rødløg og tomater i både. Lynsteg grønsagerne på en slip let-pande i lidt olie og hold dem derefter varme.

Krydr fisken med salt og peber (samt evt. lidt andre krydderier). Steg den i olie i 2-3 min. på hver side på en slip let-pande. Varm tortillaerne efter anvisningen på pakken.

Læg en tortilla på hver tallerken. Læg de lynstegte grøntsager på den ene halvdel af hver tortilla, derefter den stegte fisk og til sidst guacamolen. Vend den anden halvdel af tortillaen ind over fyldet, så den ligner en "halvmåne". Servér retten med en citronbåd.

Energi pr. portion
491 kcal / 2052 kJ
Fedt: 12 g
Kulhydrat: 61 g
Protein: 37 g
Kostfibre: 13 g

Prøv også rejetærte

Prøv også laksemousse