Tirsdag d. 17. august 2010 - af Diætist Lisa Bolting
Fisk i sommergrønt
Sund ret i flotte farver fra Slankeklubben

4 portioner
Det skal du bruge:
4 hele rødspætter (ca. 165 g kød pr. fisk)
4 tsk. olivenolie
Salt og peber
12 nye, små gulerødder
12 forårsløg
1 bdt. dild eller persille
2 dl vand
Folie til grill og bagepapir
Tilbehør
Kartofler
Lav også: Frugtsalat
Sådan gør du:
Læg 4 store stykker folie på bordet og læg 4 lidt mindre stykker bagepapir ovenpå. Kom 1 tsk. olie på hvert stykke bagepapir. Rens rødspætterne godt, tør dem af og læg dem på hver sit stykke bagepapir. Krydr fisken med salt og peber. Rens gulerødder og forårsløg og skyl dilden godt. Fordel grøntsager og dild ligeligt på fiskene. Vip kanterne op på folien og tilsæt ½ dl vand til hver pakke. Luk pakkerne omhyggeligt, så fiskesuppen ikke løber ud under tilberedningen. Grill pakkerne eller steg dem i ovnen ved 180° i 30-40 min. (Tjek en af pakkerne før servering, så du er sikker på, at fisken er færdig. Kødet skal være hvidt og fast). Servér fisken direkte i pakken og brug fiskesuppen som sauce.
Lækker skinkeschnitzel
Energi pr. portion
208 kcal / 867 kJ
Fedt: 7 g
Kulhydrat: 4 g
Protein: 31 g
Kostfi bre: 1 g