Fiskefrikadeller med remoulade

Sund mad fra Slankeklubben

Foto: Mannerup/ Kate\'s Joint

(4 portioner)

Det skal du bruge:
500 g sejfilet
1 tsk. salt
1 løg
4 spsk. hvedemel
4 spsk. rasp
2 æg
1 dl skummetmælk
4 tsk. oliemargarine

Remoulade:
100 g græsk yoghurt, 2 %
1 tsk. sennep
½ tsk. karry
50 g sennepspickles
1 spsk. kapers
¼ citron
Salt og peber

Tilbehør:
Citronbåde

Lækker kogt kylling

Serveringsforslag

Fiskefrikadellernne kan spises enten med brød til eller sammen med kogte kartofler og grøntsager, fx gulerod, porre og rosenkål

Sådan gør du:
Skær fisken i mindre stykker og kom disse i en foodprocessor sammen med salt og løg. Blend, til du har en sammenhængende masse. Tilsæt derpå mel, rasp, æg og mælk og blend, til farsen er ensartet. Lad farsen hvile i ca. 30 min. i køleskab.
Steg fiskefrikadellerne på en slip letpande i oliemargarine.

Remoulade
Rør yoghurten med sennep, karry, hakket sennepspickles og kapers. Smag remouladen til med citronsaft, salt og peber.


Energi pr. portion:
315 kcal / 1316 kJ
Fedt: 9 g
Kulhydrater: 27 g
Protein: 34 g
Kostfibre: 1 g


Få et varigt vægttab med slankeklubben - klik her