Fiskestand af rødspætte med citrusdressing

6 små anretninger
Ingredienser
Fiskestand
1 dl fløde
2 rødspættefileter med den hvide skindside på
½ tsk. salt
¼ tsk. friskkværnet peber
2 spsk. grofthakket dild
Dressing
1 dl cremefraiche 38 %
Saft af ½ citron
1 spsk. friskhakket dild
Salt og friskkværnet peber
PRØV OGSÅ: Rødspætter på bund af bagte tomater
Fremgangsmåde
Fiskestand: Kog fløden lidt ind i en lille gryde. Skær de to fiskefileter i tynde strimler og tilsæt dem. Rør i gryden, til fisken begynder at gå i opløsning (ca. 5 min.). Smag til med salt og peber. Tag gryden af blusset, tilsæt dild, rør rundt og lad fiskemassen stå og hvile i 10 min., inden den fordeles i små, velsmurte eller filmbetrukne forme. Dæk fiskestanden med husholdningsfilm og sæt formene i køleskabet til dagen efter.
Dressing: Rør cremefraiche med citronsaft og hakket dild og smag til med salt og peber. Lad dressingen stå og trække koldt indtil serveringen.