Opskrifter
Indbagt torsk med dild og skalotteløg
Tirsdag, 25. februar 2014af Lone Landmand / Foto: Søren Kvist
Lone Landmands indbagte torsk med dild og skalotteløg er indbagt i både butterdej og fiskefars. Retten kan serveres som forret eller hovedret.
![](https://imgix.udeoghjemme.dk/media/websites/udeoghjemme-dot-dk/website2/2014/februar/08/mad/lone-landmand-indbagt-torsk/08-indbagt-torsk-362x260.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=320:180)
![https://imgix.udeoghjemme.dk/legacy/media/ddf7a87a6d16497f9a302354c9d2f9ae.jpg](https://imgix.udeoghjemme.dk/legacy/media/ddf7a87a6d16497f9a302354c9d2f9ae.jpg?auto=format,compress&fit=crop&crop=faces,entropy)