Marineret torsk og stegte ris

Mad til hverdag og weekend

Det skal du bruge:
600 g torskefilet, lidt salt.
Marinade:
Saften af 1 limefrugt,
2 spsk. olie,
1 dl grofthakkede koriander.
Stegte ris:
¾ l kogte, kolde ris,
2 tsk. mild karry,
2 spsk. olie,
250 g champignoner,
1 bdt. forårsløg, salt.
Tilbehør: Sød chilisovs.

Kyllingedeller

Krydret kyllingegryde

Sådan gør du:
Fisk: Krydres med lidt salt. Rør marinaden sammen. Skær evt. fisken i mindre stykker og læg dem i et fad. Hæld marinaden over og vend fisken rundt. Lad det trække, mens ovnen
varmer op til 180°. Læg fiskestykkerne på en plade beklædt med bagepapir. Steges i den varme ovn i 10-12 min.
Stegte ris: Rens champignoner og skær i skiver. Rens forårsløg og snit fint. Varm en sauterpande op til godt varm. Tilsæt 1 spsk. olie og steg champignoner
under omrøring i 2 min. Tag af panden. Tilsæt resten af olien og steg karry i 30 sek. Tilsæt ris og steg under omrøring i 3-4 min. Tilsæt champignoner og den hvide del fra
forårsløgene og varm igennem under omrøring. Smag til med salt. Tag panden af varmen og vend den grønne del fra forårsløgene i.