Opskrifter
Moderne mormormad: Hit fra 70’erne & 80’erne
Mandag, 2. maj 2016af Ditte Ingemann og Hélène Wagn. Foto: Ditte Ingemann
Nævn 70’erne, og der dukker billeder i brunt og orange op for dit indre øje. 80’erne er de festlige pang-farvers årti – og tiden, hvor vi lærte ordet ”fattig-firserne” at kende. Men hvad med maden – husker du den? Tag med på en rejse tilbage til fortidens danske køkkener og præsenterede mad, som mor eller mormor lavede den. I denne uge går rejsen til 70’erne og 80’erne. Få en af den klassiske opskrifter her.
![](https://imgix.udeoghjemme.dk/media/article/tunmousse-img_7478_28_1_dg_102386.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=320:180)
![https://imgix.udeoghjemme.dk/moderne_mormormad_forside_0.jpg](https://imgix.udeoghjemme.dk/moderne_mormormad_forside_0.jpg?auto=format,compress&fit=crop&crop=faces,entropy)