Paneret torsk

Med kartoffelsalat

2 portioner

2 stykker torskefilét a 150 g
1 spsk. Rasp
salt, peber
1 tsk. olie
frisk dild
200 g rejer.

Veronagryde

Kartoffelsalat:
4 mellemstore
kogte kartofler (ca. 300 g)
2 dl cremefraiche (9 %)
1 fintstrimlet lille stykke porre
0,5 smagfuldt æble i terninger
0,5 dl agurk i terninger
salt, citronpeber.

Krydrede hakkebøffer

Start med kartoffelsalaten: Pil kartoflerne, lad dem køle af og skær dem i skiver. Rør cremefraichen med porre, æble og agurk og smag den til med salt og citronpeber. Vend kartoflerne i og lad salaten trække koldt, mens fisken tilberedes:

Vend fisken i rasp, der er blandet med salt og peber, og steg den gylden og sprød på begge sider i olie på en pande. Fordel rejerne oven på, drys med klippet dild og servér med kartoffelsalaten.

LÆS OGSÅ:

SUND OG SLANK: Masser af opskrifter