Opskrifter
Saftige fiskefrikadeller med krydderurter og hjemmelavet remoulade
Mandag, 8. juli 2013(opd. 23. maj)af Lone Landmand / Foto: Søren Kvist
Fiskefrikadellerne er lavet af frisk torsk og tilsat flere slags krydderurter. Du kan også bruge de billigere torskefisk som sej, lubbe, hvilling og lange.

6 personer
Fiskefrikadeller
1 kg torskefilet
1 stort løg
2 æg
2 dl fløde
½ dl jomfruolivenolie
1 dl mælk
1 tsk. fint salt
½ tsk. friskkværnet peber
2 dl mel
10 spsk. finthakkede krydderurter, fx persille, dild, purløg og oregano
Smør og solsikke- eller vindruekerneolie til stegning
Remoulade:
1 bæger pasteuriserede æggeblommer (= 2 æggeblommer)
1 tsk. dijonsennep
2 tsk. æblecidereddike eller hvidvinseddike
1 tsk. fint salt
Ca. 3 dl smagsneutral olie, fx solsikke- eller vindruekerneolie
1 tsk. karry
½ tsk. gurkemeje
½ tsk. rørsukker
1 knsp. cayennepeber
100 g afdryppet, hakket pickles (forskellige syltede grøntsager)
Friskkværnet peber og salt